Klachtenregeling

Uw mening telt


Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Heeft u suggesties of complimenten geef deze aan ons door, hiermee kunen we onze zorg en service blijvend verbeteren.


Klacht?


We gaan er niet van uit, maar het kan voorkomen dat u ondanks onze inspanningen niet tevreden bent. Wij vinden het fijn als u dit ons laat weten, u kunt uw klacht schrifelijk indienen bij uw tandarts. Een klachtenformulier kunt u ophalen aan de balie of uw vult online het contactformulier in. Hierop formuleert u duidelijk uw klacht en uw behandelaar. Het formulier wordt middels de knop verzenden direct verstuurd naar ons algemene e-mailadres, waarna de klacht direct doorgegeven zal worden aan de desbetreffende behandelaar.
Uiteraard gaan we samen bespreken hoe wij uw klacht het beste kunnen oplossen. Een verhelderend gesprek met uw behandelaar kan al de oplossing zijn. Komt u er met uw behandelaar niet uit en heeft u behoefte aan een derde, neutrale partij dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT of ANT afhankelijk van de behandelaar waar de klacht over gaat.
Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en uw tandarts bemiddelen, met als doel een oplossing te vinden.
De klachtenregeling van het KNMT en het ANT voldoen aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
Onderaan deze pagina vindt u een overzicht welke behandelaar bij welke beroepsorganisatie is aangesloten, tevens vindt u onderaan de pagina links naar de klachtenregelingen van desetreffende beroepsorganisaties


Geschil?


Als u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uitkomt, kunt u voor € 75,00 een beroep doen op de Geschilleninstantie Mondzorg (https://www.geschilleninstantiemondzorg.nl/). Dan wordt uw klacht door een commissie van vijf deskundigen beoordeeld. De geschilleninstantie geeft een bindend oordeel of uw klacht gegrond is en mag indien de klacht gegrond is, een schadevergeoding toekennen tot maximaal vijfentwintigduizend euro.


Meer informatie


Voor meer informatie over mondzorg, behandelingen en kosten kunt u terecht op https://www.allesoverhetgebit.nl/. Vragen kunt u stellen aan het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) 0900-202 5012 (Ä 0,90 per gesprek). Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door de beroepsorganisatie KNMT.


Behandelaars en beroepsorganisatie


J.A.F.M. Tuyl, aangesloten bij KNMT
M.M.E. Tuyl-d'Arnaud, aangesloten bij ANT
M. Maltha, aangesloten bij KNMT
H. Maltha, aangesloten bij ANT
J.G.W. Meeuwisse, aangesloten bij KNMT


ANT en KNMT


https://www.ant-tandartsen.nl/patienten/klacht-over-uw-tandarts/

https://www.knmt.nl/patienten/klachtenregeling-voor-patienten

Vacature


Momenteel zijn wij op zoek naar:

- Tandarts - algemeen practicus

- Afgestudeerd mondhygiënist

Klik hier voor meer informatie

Praktijkinformatie


Praktijktijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
 07.45 - 21.00 uur
07.45 - 21.00 uur
07.45 - 16.30 uur
07.45 - 16.30 uur
07.45 - 16.30 uur

Spoedlijn
Van 08.00 tot 16.30 uur: 06 - 579 714 09

Buiten openingstijden:
Mondzorgpoli Den Bosch
Eekbrouwersweg 4
Den Bosch
073-3037520
7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Contactgegevens
Tandheelkundig Centrum Tuyl
Mozartlaan 5
5144 XW Waalwijk

Telefoon: 0416 - 332 387
E-mail: info@tandartswaalwijk.nl

Afspraak maken


Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 0416 - 332 387,
tussen 08.00-12.30 en 13.30-16.30 uur

Kwaliteitsregister mondhygienisten  Rolstoelvriendelijk 
Privacyverklaring   Klachtenregeling