Vacatures

Tandarts

Op zoek naar een praktijk waar jij je als Tandarts verder kunt ontwikkelen in een hecht en gezellig team in Waalwijk? Solliciteer dan nu! Tandartsenpraktijk Waalwijk is op zoek naar een tandarts voor 2 tot 3 dagen per week.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige en moderne praktijk heeft een team van 5 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 5 tandartsassistentes, 1 ortho/preventie assistent, 1 tandprotheticus, 1 orthodontist, 1 baliemedewerker en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Met 5 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte met veel daglicht is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals orthodontie en implantologie. Ook is er een mondscanner aanwezig op de praktijk. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Wij zijn op zoek naar een tandarts met een Master Tandheelkunde, BIG-registratie, een goede beheersing van de Nederlandse taal en tevens kan je de kalmte behouden in stressvolle situaties. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Werken in loondienst of zelfstandige voor 16 of 24 uur per week.
 • Je maakt gebruik van A-merk materialen.
 • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten.
 • Goed gevulde en gevarieerde agenda.
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving.

Solliciteer nu!

Energie gekregen om direct aan de slag te gaan? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Natasja Henkens via werkenbij@denteam.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Ingeborg van Zelst via telefoonnummer 0416-332387.

TandartsassistentBij Tandartsenpraktijk Waalwijk, zijn wij per direct op zoek naar een tandartsassistent. Jij bent de rechter of linkerhand van de tandarts tijdens het assisteren en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. In de behandelkamer heb je verschillende verantwoordelijkheden zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en maak je röntgenfoto’s en verzorg je de sterilisatie & schoonmaak werkzaamheden.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige en moderne praktijk heeft een team van 5 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 4 tandartsassistentes, 1 ortho/preventie assistent, 1 tandprotheticus, 1 orthodontist, 1 baliemedewerker en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Met 5 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte met veel daglicht is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals orthodontie en implantologie. Ook is er een mondscanner aanwezig op de praktijk. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

 • Een MBO-diploma tandartsassistente, tandheelkundige werkervaring of bent bezig met de opleiding/cursus tandartsassistent
 • Gastvrije en klantgerichte houding
 • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Bent 2 tot 4 dagen beschikbaar

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Contract voor 12 maanden
 • Arbeidsovereenkomst voor 17-34 uur, dagen in overleg
 • Reiskostenregeling, vakantiedagen, 8% vakantiegeld
 • Korting op fitnessabonnement
 • Goede pensioenregeling bij PFZW
 • Mogelijkheid om intern door te groeien naar ortho en/of preventie assistent
 • Jaarlijks personeelsuitje, borrel in kerstperiode
 • Gezellig, sociaal en hardwerkend team
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Natasja Henkens via werkenbij@denteam.nl

Mondhygiënist(e)

Per direct zijn we bij Waalwijk opzoek naar een nieuwe mondhygiënist(e)! Als mondhygiënist verricht je onderzoek en stelt diagnoses in het kader van preventieve mondzorg, geef je voorlichting en advies aan de patiënt, voer je preventieve mondzorgkundige behandelingen uit en verricht je alle rand werkzaamheden in de praktijk die in verband staan met jou patiëntenzorg. Jij straalt, als jouw patiënten stralen!

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige en moderne praktijk heeft een team 5 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 4 assistenten, 1 ortho/preventie assistent, 1 tandprotheticus, 1 tandarts/orthodontist, 1 baliemedewerker, 1 praktijkcoordinator en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Met 5 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte met veel daglicht is het een zeer prettige omgeving om te werken.

Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals orthodontie en implantologie. Ook is er een mondscanner aanwezig op de praktijk. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het geven van de juiste voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen. Je bent een expert op het gebied van preventie en mondhygiëne.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding mondzorgkunde
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent emphatisch ingesteld en hebt een flexibele en positieve instelling

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Werken in loondienst of zelfstandige
 • Je maakt gebruik van A-merk materialen
 • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
 • Goed gevulde en gevarieerde agenda
 • Werken op maandag of dinsdagavond is een optie
 • Werken in een hecht en gezellig team
 • Jaarlijks personeelsuitje, borrel in kerstperiode

Interesse? Voor de sollicitatie (procedure) kun je contact opnemen met Natasja Henkens via werkenbij@denteam.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Ingeborg van Zelst via ingeborg@tandartswaalwijk.nl of telefoonnummer 0416-332387.

Open sollicitatieBen je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Natasja Henkens via telefoonnummer 0653619188. Ook bereikbaar via Whatsapp. Of mail via onderstaande button:

 werkenbij@denteam.nl 

 

Stuur ons een bericht